[ad_1]
زنبور عسل خانگی (Apis mellifera)، همچنین اغلب “زنبور عسل” نوشته می شود و از نظر علمی به عنوان زنبور عسل اروپایی یا غربی شناخته می شود ، رایج ترین در میان 9 زنبور عسل تولید کننده عسل است. به گفته گروه کشاورزی دانشگاه آرکانزاس ، از آفریقا ، اروپا و خاورمیانه سرچشمه می گیرد ، اما انسان ها زنبورهای عسل خانگی را در سراسر جهان معرفی کرده اند و این تنها زنبور عسل در ایالات متحده است.
زنبورهای عسل حشرات اجتماعی هستند. آنها براساس کل سازمان غذا و داروی آمریکا در کلنی های بزرگی زندگی می کنند که شامل یک زنبور عسل بزرگ ملکه و دهها هزار زنبور زن کارگر است که تعداد آنها با فصول مختلف متفاوت است. زنبور عسل ملکه تنها زنبوری است که تخمگذاری می کند. زنبورهای نر ، که هواپیماهای بدون سرنشین نامیده می شوند ، فقط در فصل جفت گیری بهار دیده می شوند و از تخم های غیر بارور خارج می شوند. از طرف دیگر زنبورهای زن کارگر از تخمهایی که توسط هواپیماهای بدون سرنشین بارور شده اند بیرون می آیند.
متصل: زنبورها چیزهای زیادی درباره هیچ چیز نمی دانند
زنبورداری یا زنبورداری مدیریت انسانی خانواده های زنبورعسل است. طبق گزارشی که در سال 2015 در ژورنال Nature منتشر شد ، این روش تقریباً به 9000 سال قبل باز می گردد. زنبورداران مدرن از کندوهای ساخت بشر استفاده می کنند که معمولاً جعبه هایی با ردیف هایی از قاب های چوبی است که زنبورها از لانه زنبوری مومی پر می کنند. کندوها برای دسترسی به زنبورداران برای جمع آوری عسل و کمک به حفظ لانه طراحی شده اند.
چرا زنبورها مهم هستند
زنبورهای عسل چندین محصول مفید برای انسان به ویژه عسل و موم تولید می کنند. سو گارینگ ، زنبوردار تجاری صاحب و تجارت یک عسل در کرکوود ، نیویورک ، گفت: در بین زنبورداران این جمله وجود دارد: “با زنبور عسل ، شما می توانید از هر چیزی به جز سر و صدا استفاده کنید.”
زنبورها همچنین با گرده افشانی گلها هنگام تغذیه ، خدمات ارزنده ای را ارائه می دهند ، بنابراین به گلهای وحشی برای تولید مثل کمک می کنند و به مزارع برای تولید محصولات بهتر و بهتر کمک می کنند. بسیاری از محصولات معمول برای باردهی یا بهبود کیفیت میوه به گرده افشانی نیاز دارند. “اگر کهیر دارید [nearby]، شما میوه بهتری دارید ، “گورینگ به لایو ساینس گفت: او ابتدا زنبورهای عسل خریداری کرد تا به او کمک کند تا درختان میوه را در ایالت نیویورک رشد دهد.
متصل: رایحه گل ، قرصی است برای زنبورهای عسل
زنبورها بعنوان یک افزودنی مهم در گرده افشان زنبورهای محلی برای بسیاری از محصولات تبدیل شده اند و طبق تولید شورای ملی عسل برای تولید برخی از آنها مانند بادام و آووکادو ضروری است. گرینگ گفت ، امروزه بسیاری از بزرگترین زنبورداران تجاری در حال انتقال کندوها در سراسر کشور برای گرده افشانی محصولات هستند ، خدماتی که منبع اصلی درآمد بسیاری از زنبورداران است.
کارشناسان خاطرنشان می کنند گرچه زنبورهای عسل از نظر اقتصادی و زیست محیطی دارای اهمیت هستند ، اما حدود 20 هزار گونه زنبور عسل دیگر نیز در دنیا وجود دارند که گیاهان را گرده افشانی می کنند. مارگارت کووینون ، زیست شناس گرده افشان در ویرجینیا تک در بلاکسبورگ ، ویرجینیا گفت: “برخی از این زنبورها از گلهایی بازدید می کنند که فقط توسط آنها قابل بازدید است.” “اگر این زنبور عسل را بردارید ، این گل نیز ناپدید می شود.”
به عنوان مثال ، در مطالعه ای که در سال 2014 در ژورنال Scientific Reports منتشر شد ، محققان توضیح دادند كه چگونه گونه ای از زنبورهای تودرتوی زمینی منفرد ، متولد ژاپن ، با یك گل لوله ای به طور همكار رشد كردند. زبان غیر معمول بلند زنبور عسل باعث شده است که مهمترین نوع گرده افشان برای یک گل خاص باشد.
زنبورهای عسل چگونه عسل درست می کنند
جو تراینور ، گرده افشان ، در مقاله خود در انجمن زنبورداری Beesource نوشت: برخی از زنبورهای کارگر در تغذیه تخصص دارند و مسافت نسبتاً طولانی (حدود 4 مایل یا 6.5 کیلومتر) را برای اندازه بدن کوچک خود جستجو می کنند. .
پس از اینکه زنبور عسل یک قطعه گل یا یک باغ را پیدا کرد ، زنبور عسل به کلنی باز می گردد تا با اجرای “رقص تاب” سایر کارگران را برای بازدید از محل استخدام کند. کوینویون گفت ، رقص زنبور عسل رقص “یک زبان نمادین است که فاصله و جهت می دهد.” این رقص تمام اطلاعاتی را كه زنبورهای عسل برای یافتن محل مورد نیاز دارند فراهم می كند.
متصل: این زنبورهای عسل در twerking تسلط دارند: چگونه این کار را می کنند
زنبورهای عسل شهد را در دهان خود جمع می کنند که در برداشت عسل جمع می شود ، اندام داخلی که به آن معده عسل نیز گفته می شود. گرده در پاهای عقب زنبور عسل در سبد گرده جمع می شود ، یک توخالی که توسط موها احاطه شده است.
کارگران در بازگشت به کندو شهد را بازسازی کرده و آن را با زنجیره ای از شهد-عسل احیا شده به یکدیگر منتقل می کنند ، در حالی که آنزیم های معده شهد را به قندهای ساده تجزیه می کنند. طبق مقاله ای در The Conversation ، شهد پس از کمبود آب تنها 18 تا 20٪ آب دارد که این روند با کمک سریع چرخش بال های زنبور عسل کمک می کند. شهد به محض تبدیل شدن به عسل و کمبود آب کافی ، زنبورها آن را در محفظه های لانه زنبوری با یک لایه نازک موم محصور می کنند ، که زنبورها خود آنها را تولید می کنند. اسمیتسونین گزارش می دهد که عسل به دلیل کم بودن رطوبت و خواص ضد باکتری طبیعی می تواند صدها سال قابل استفاده باقی بماند.
هنگامی که شهد کم است ، برخی از زنبورهای عسل به جای اتلاف انرژی به دنبال غذا ، غذا را از سایر کهیرها می دزدند. الینا نینو ، محقق زنبورداری در دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس ، گفت: زنبورها می توانند به ویژه در این زمان محافظت کنند ، به نام فصل سرقت.
عسل غذای اصلی زنبوران کارگر است و کلنی ها برای زنده ماندن در زمستان که فرصت تغذیه کم است ، به سهام متکی هستند. سایر طبقات زنبورها رژیم غذایی ویژه ای دارند. به عنوان مثال ، لارو کارگران و هواپیماهای بدون سرنشین برای حمایت از رشد جسمی آنها ، گرده بیشتری را که دارای پروتئین بیشتری است ، می خورند.
عمل زنبورداری
هنگامی که یک زنبور عسل کارگر احساس خطر می کند ، می تواند نیش سمی خود را در معرض تهدید قرار دهد. این عمل آخرین کار برای کارگر است ، زیرا نیش از زنبور عسل خارج می شود و در این بین زنبور عسل می کشد. برای دور زدن مکانیسم دفاعی دردناک زنبورها ، زنبورداران می توانند دود را به کندو و منطقه اطراف بفرستند که این امر در توانایی تشخیص زنبورهای فرومون که باعث هشدار متقابل می شوند ، تداخل ایجاد می کند و باعث سوزش آنها نمی شود.
متصل: بزرگترین پستاندار آفریقا از این حشره ریز وحشت دارد
نینو گفت ، رفتار زنبورهای مختلف از کلنی به مستعمره دیگر متفاوت است. برخی از کلنی های زنبورعسل به ندرت دفاعی هستند ، در حالی که دیگران ممکن است در هر زمان آماده حمله باشند. به عنوان مثال ، زنبورهای عسل آفریقایی ، گونه ای ترکیبی از زنبورهای عسل از آفریقا و اروپا ، به ویژه محافظ در نظر گرفته می شوند. وی گفت: زنبورهای عسل آفریقایی با سرعت بیشتری واکنش نشان می دهند ، تعداد بیشتری از آنها واکنش نشان می دهند و در فاصله بیشتری نسبت به زنبورهای عسل اروپایی از متجاوزان پیروی می كنند.
طبق گفته موسسه اسمیتسونیان ، جمعیت زنبورهای آفریقایی پس از ورود زنبورهای آفریقایی در دهه 1950 به شمال آمریکا ، از برزیل گسترش یافته است. گارینگ گفت که اگر یکی از 50 کندوی او به خصوص “گرم” (یا خیلی پرخاشگرانه) باشد ، او ملکه را می کشد و برای اینکه کلنی نرمتر شود ، یک جایگزین جدید برای کلنی جایگزین می کند. گورینگ توضیح داد ، به دلیل دشواری و هزینه تولید مثل انتخابی یا تلقیح مصنوعی ، ملکه ها اغلب حق جفت گیری با هر هواپیمای بدون سرنشین وحشی در منطقه را دارند.
محصولات عسلی
مردم بسیاری از محصولات را که به طور مستقیم توسط زنبورهای عسل تولید می شود مانند عسل و موم مصرف و استفاده می کنند. مقدار بالای قند موجود در عسل ، آن را برای بسیاری از افراد به عنوان یک ماده غذایی شیرین مطلوب تبدیل می کند و طعم آن برای ترکیب گلهایی که زنبورهای عسل شهد خود را از آن جمع می کنند ، بی نظیر است. موم از ترشح غده ای زنبورها ساخته شده است ، که سلول های شش ضلعی را می سازد که به عنوان اتاق های ذخیره و ذخیره در کندو ساخته شده است. این محصول برای انسان قابل استفاده مجدد است و در مواردی مانند شمع ، محصولات مراقبت از پوست و صابون گنجانده شده است.
متصل: زنبورها از عصر حجر زندگی مردم را شیرین می کنند
مصارف پزشکی زیادی برای عسل و سایر محصولات زنبور عسل وجود دارد ، مانند بره موم (نوعی درزگیر که زنبورها از آن برای ایجاد سوراخ در لانه های خود و ترتیب ورود به کندو استفاده می کنند) و ژله رویال (نوع دیگری از ترشح غدد توسط کارگران مهد کودک تولید می شود). یا زنبوران مسئول مراقبت از نوزادان). گارینگ همچنین درخواست هایی را برای بچه های زنبور عسل یا تخم های زنبور عسل ، لارو و شفیره دریافت می کند که همه آنها خوراکی هستند.
این محصولات غالباً به عنوان داروی عصر جدید یا سنتی تبلیغ می شوند و گفته می شود که مزایای کلی سلامتی آنها را با تعریف نامطلوبی ارائه می دهند. اما علیرغم سابقه طولانی زنبورداری که مقدم بر علم پزشکی غربی بود ، دامنه بسیاری از این مزایا و توضیحات احتمالی به خوبی درک نشده است ، همانطور که در یک بررسی 2017 که در مجله Oxidative Medicine and Cellular Longevity منتشر شد خلاصه شده است.
تهدیدهای زنبورهای عسل
تهدیدهای اصلی برای سلامتی زنبور عسل گاهی اوقات در دسته ای قرار می گیرد که دانشمندان آن را “چهار سگ” می نامند: آفت کش ها ، آفات ، عوامل بیماری زا و سو mal تغذیه.
برخی از بزرگترین مشکلاتی که زنبورهای عسل با آن روبرو هستند شامل کنه های واروآ (انگلهای واروآ) است که انگلی هستند و خون منتقل می کنند. پوسیدگی آمریکایی ، یک عفونت باکتریایی که لارو زنبورهای عسل را از بین می برد. تغییر اقلیم و شهرنشینی. این فشار باعث شده زنبورداری دشوارتر و گران تر شود و به کاهش شدید تعداد کندوهای زنبورعسل در ایالات متحده کمک کند ، از بیش از 5 میلیون در دهه 1950 به حدود 2.5 میلیون در سال های اخیر ، مطابق مقاله 2010 مجله Apidologie.
متصل: سقوط زنبورعسل می تواند یک دلیل پیچیده داشته باشد (Op-Ed)
کارشناسان به Live Science گفتند ، گرچه چالش هایی هم برای عملیات تجاری و هم برای زنبورداران حیاط خانه وجود دارد ، اما زنبورها در معرض خطر انقراض قرار ندارند. در عوض ، هزاران گونه زنبورعسل بومی ، که گرده افشان های مهمی برای بسیاری از گیاهان وحشی و خانگی نیز محسوب می شوند ، اما غالباً منزوی و در نتیجه کاندیداهای ضعیفی برای تولید مثل تجاری هستند ، به منابع و حفاظت بیشتری نیاز دارند.
کووینو گفت ، گونه های مختلف زنبورها نقش های مختلف گرده افشان را دارند ، خواه گرده افشانی ویژه ای باشد که از تنوع زیستی پشتیبانی کند و یا گرده افشانی در مقیاس وسیع محصولات که باعث تغذیه جهان می شود. به همین دلیل ، او گفت ، “ما به هر دو نیاز داریم [native bees and honeybees] حاضر در چشم انداز “
منابع اضافی:
- در اینجا نگاهی عمیق به چگونگی تأثیر پوسیدگی آمریکا بر زنبورهای ایالات متحده توسط FDA ایالات متحده می پردازیم.
- در سخنرانی در نمایشگاه ملی عسل در سال 2015 ، در مورد این زنبور عسل آفریقایی بیشتر بدانید.
- اطلاعات بیشتر در مورد رقص زنبورعسل را در این مقاله در مورد سلامت زنبورعسل منتشر کنید که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده منتشر شده است.
[ad_2]
منبع: khabar-mojo.ir