همین کار همینطور سبب ساز می شود قطعات سبزی زودتر خشک شده، ویتامین ها و رنگ متاع محافظت شده و دوران مورد نیاز به جهت جدید کردن سبزیها زمان تهیه غذا، کاهش یابد. از پاکت کاغذی هم به جهت یکنواخت کردن رطوبت می توان استعمال کرد. پس از یکنواخت کردن، میوه های خنک و خشک شده را در داخل ظروف تمیز، خشک، ضد حشرات و تا حد ممکن محکم، بسته بندی می کنیم. بعد آن ها را به رخ ورقه، حبه، چهار قاچ، یا نوار در آورید. پس از برداشت خاک سبزیها را عالی جدا کرده، سپس آن‌ها را باطن سبد پلاستیکی با کارتن مقوایی نهاده و به محل خشک کن منتقل کنید. سبزی های کپک زده به جهت خشک نمودن مطلوب نبوده و تمام کالا خشک شما را فاسد می کنند. به همین سبب ساز بهرهمندی از چیپس میوه یا این که همان میوه های خشک راه و روش حل مناسبی به جهت همین مسئله است. علاوه بر آن، اهمیت همین کار میتوان میوهها را برای طولانی مدت حفظ کرد. دما، بر روی کیفیت صفحه های میوه تأثیر می گذارد و درجه حرارت انبار، بر ارتفاع زمانه محافظت میوه. 2. برداشت و حمل ونقل سبزی های برگی، دانه ای و ساقه ها اکثر زمان ها اساسی دست برداشت می شوند. یکی از خوراکی هایی که در همین شب ها به جهت پذیرایی از مهمان به کار گیری می شود میوه خشک است. یک راه و روش مطلوب برای اجتناب از همین مشکل، به کارگیری از پودر قند، ادویه (دارچین- زعفران – زنجبیل- فلفل) یا این که پودر جو دوسر است. 1. گزینش ماده ناپخته سبزیها را هنگامی که به طور کامل رسیده و مطلوب خوردن شده اند، خشک کنید. همین خوراکی بهعنوان یک جایگزین مناسب به جهت تنقلات مضری همچون پفک، چیپس بهخصوص برای کودکان محسوب میوه خشک سیب قیمت میشود. برای تنظیم میوه خشک و یا این که چیپس میوه در آفتاب از یک نحوه یکسان به کار گیری میکنند؛ البته تفاوتی که دربین همین دو وجود داراست همین است که به جهت چیپس میوه از لایه نازکتری به کار گیری میکنند و معمولا برای این که بتوانند چیپس میوه را تنظیم نمایند از بخاری و شوفاژ به کار گیری میکنند. چون در این طرز گرما، بیشتر رخنه می کند. بخاردهی سبب هلاکت باکتری های مضر نیز می شود. سبزی ها را میتوان مهم بخاردهی به مدت ۱۰ دقیقه به جهت بافتهای نرم یا این که بیش از ۱۰ دقیقه به جهت خشک کردن، آماده کرد. چیپس میوه، یکی از از بهترین دربین وعده ها برای مصرف روزانه می باشد، زیرا علاوه بر خاصیتی که داراست بسیار لذیذ می باشد. بعضا از افراد بر این عقیدهاند که یک عدد از بهترین فی مابین وعدهها اشکال میوه خشک محسوب می‌شود ولی برخی دیگر میگویند زیرا آب متعددی از دست داده و شیرین است، ضرری مشابه اساسی آبنباتها را به یار دارد. البته کاریش نمیشه کرد و همگی میدونیم که توی این میهن پس گرفتن وجود نداره و گارانتی هم فایده نداره چون اگه اون ساخت کننده میتونست وسیله حیاتی کیفیتی ساخت بکنه همون اولش ساخت میکرد. ، هموار بودن جاده، سرعت ناچیز و سالم بودن وسیله نقلیه موجب کاهش ضایعات مکانیکی در این تراز می شوند. میوه ها را به پاره ای که در یک وعده استفاده یا مصرف خواهد شد، بسته بندی کنید زیرا هر بار که بسته باز می شود مواد درون آن در معرض هوا و رطوبت قرار می گیرند و میزان مرغوب بودن آن‌ها کم می شود. در در آغاز همین فعالیت در آفتاب یا این که اصلی گرمای هوا انجام می شد ، ولی اهمیت وسایل مدرن نظیر دهیدراتورها یا این که اجاق های قلیل حرارت میوه ها مضاعف بی آلایش تر از گذشته خشک می شوند. اما این به معنای بیارزش شدن میوه خشک نیست. خاصیت میوه خشک سبب ساز شده در پیشین از این فرآورده غذایی به جهت معالجه بعضی بیماریها استفاده شود. میوه های خشک می توانند دوباره رطوبت جذب کرده و شرایط را به جهت هجوم قارچها و حشرات آماده آورند. در این حالت، تکه های میوه ای که رطوبتشان بیشتر است، متعددی رطوبت خود را به قطعات خشک خیس می دهند. پیش پخت، بخش اعظم دارای آب جوش توصیه می شود. هنگام پیش پخت اعتنا کنید تا آب از جوش نیافتد. پاکت های کاغذی نوع دار را از میوه های خشک مالامال کرده و در اتاق خشک و خنک آویزان کنید. هر روز کاسه را تکان بدهید تا تکه های بهم چسبیده از هم انقطاع شوند و رطوبت در کل متاع یکنواخت شود. یکی دیگر از طرز های قابل انعطاف کردن پوست جنس استعمال از مواد شیمیایی مانند محلول های قلیایی ( سود سوز آور ) می باشد که در پوست گیری محصولاتی مثل هلوهای چسبیده به طور وسیعی آیتم استعمال قرار می گیرد . در بعضی موارد، برای تهیهی دسته خاصی از میوههای خشک، شکر را برای بیشتر کردن طعم شیرین آن استفاده میکنند، مواد حفظ کننده را برای افزایش ماندگاری محصول و دوری از تغییر تحول رنگ به میوهها اضافه میکنند و حتی ممکن است سایر مواد شیمیایی مضر به جهت تندستی را طی فرآیند خشک نمودن میوه به فعالیت ببرند. در اینجا اکثر به باز‌نگری وب سایت میوه خشک سیب.

ایندکسر