[ad_1]

قرار دادن مواد غذایی در دسته ها یک کار پیچیده است. گوجه فرنگیها و آووکادو آنها مانند میوه ها رشد می کنند اما طعم آنها مانند سبزیجات است. خربزه در واقع توت است ، بادمجان هم. و اگر آنقدر سخت نبود که ببلعیم ، معلوم می شود که اکثر “آجیل” هایی که دوست داریم بخوریم اصلاً آجیل نیستند.

بادام ها، پسته، بادام زمینی، فرنی و حتی اسپند – همه آنها فقط خود را به عنوان آجیل درآورده اند. چطور اینقدر اشتباه فهمیدیم؟ مسئله این است که خریداران و گیاه شناسان در مورد آجیل بسیار متفاوت فکر می کنند.

[ad_2]

منبع: khabar-mojo.ir