[ad_1]
خوک هایی که از نظر ژنتیکی ساخته شده اند و حاوی مولکولی نیستند که باعث تحریک شود آلرژی گوشت توسط سازمان غذا و دارو (FDA) تأیید می شوند.
روز دوشنبه (14 دسامبر) ، آژانس این خوک ها را که به عنوان خوک GalSafe شناخته می شوند ، هم برای مصارف انسانی و هم برای اهداف بالقوه درمانی ، مانند استفاده در پیوند بیگانه (یا پیوند بافت خوک انسانی). FDA گفت ، این اولین بار است که یک حیوان مهندسی ژنتیک برای اهداف غذایی و پزشکی تأیید می شود.
دکتر استفان هان ، کمیساریای سازمان غذا و داروی آمریکا گفت: “اولین تأیید امروز یک محصول بیوتکنولوژی حیوانی ، چه برای غذا و چه به عنوان یک منبع بالقوه برای استفاده زیست پزشکی ، یک گام بزرگ به جلو برای نوآوری علمی است.” در بیانیه ای گفت.
دانشمندان خوک های GalSafe را از نظر ژنتیکی اصلاح کرده اند به طوری که آنها فاقد مولکول قندی به نام آلفا گال هستند که معمولاً در بافت برخی از پستانداران از جمله خوک ، گاو و گوسفند یافت می شود. افراد مبتلا به آلرژی به گوشت که به سندرم آلفا گال معروف است ، در صورت قرار گرفتن در معرض این مولکول می توانند واکنش های جدی و تهدید کننده زندگی ایجاد کنند. اعتقاد بر این است که افراد بعد از اینکه دچار این حساسیت به گوشت می شوند ، دچار می شوند توسط کنه های خاصی گزیده شده استکه در بزاق آلفا گال دارند.
متصل: 9 عجیب ترین آلرژی
این تغییر ژنتیکی همچنین می تواند خوک های GalSafe را برای پیوندهای بیگانه مفید کند ، زیرا تصور می شود که آلفا گال باعث رد بافت و اندام در افرادی می شود که این پیوندها را انجام می دهند.
FDA تشخیص داده است که خوک های GalSafe برای خوردن غذا بی خطر هستند و از نظر میزان آلفا گال در بافت هایشان قابل تشخیص نیست. با این حال ، آژانس ارزیابی نکرد که آیا آنها واقعاً از آلرژی به گوشت جلوگیری می کنند یا خیر. علاوه بر این ، آژانس خاطرنشان می کند که تمام شرکت هایی که مایل به استفاده از این خوک ها در محصولات پزشکی هستند ، باید مجوز FDA جداگانه را برای این اهداف پزشکی دریافت کنند.
بر اساس بیانیه FDA ، شرکت تولید کننده خوک GalSafe ، Revivicor Inc ، گفت که در ابتدا قصد داشت گوشت خوک GalSafe را از طریق پست و نه در سوپرمارکت ها بفروشد.
خوک های GalSafe اولین نیستند حیوانات مهندسی ژنتیک برای مصرف انسان تایید شده است. در سال 2015 ، FDA گونه ای از ماهی قزل آلا را که تحت عنوان AquAdvantage شناخته می شود ، تأیید کرد ، که طبق مهندسی ژنتیکی ساخته شده است تا سرعت رشد سریع تری داشته باشد. اخبار STAT. اما در این مورد تأیید فقط برای استفاده از غذا بود و نه برای اهداف پزشکی.
در اصل در Live Science منتشر شده است.
[ad_2]
منبع: khabar-mojo.ir